USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

В які країни Meest ПОШТА здійснює міжнародну доставку?*

28 Грудня 2023 13:37
Доставка в країни Європи – популярний та не єдиний напрямок, який підтримує оператор Meest ПОШТА. Завдяки розширенню мережі українські клієнти також можуть зручно відправляти посилки за кордон до міст Азії, Африки, Північної та Південної Америки, Австралії.

Особливості доставки до країн Європи, Азії та Америки

На особливості, вартість та інші чинники доставлення посилок за кордон впливають різні фактори:

Відстань. Чим більше кілометрів до кінцевої точки, тим вищими будуть витрати на транспортування.

Вид транспорту. В європейському напрямку зазвичай посилка відправляється наземними засобами перевезення, що істотно знижує витрати. В інших випадках відправити пакунок можна лише морем або літаком.

Терміни доставлення. Проблеми з транспортуванням і довга дорога підвищують строк отримання посилок.

Попит. Популярність напрямку впливає на тарифи. На частотні варіанти компанія Meest ПОШТА може надавати знижки до 50%.

Сукупність чинників впливає на те, як будуються тарифи. Наприклад, найпопулярнішою є доставка до країн Північної та Південної Америки та до Європи. Такий ажіотаж пов’язаний з тим, що багато українських сімей вирішили переїхати саме до цих держав через високий рівень життя та доступність транспорту.

Як швидко оформити посилку в міжнародні регіони

Щоб швидко зареєструвати посилку для відправлення за кордон, перейдіть за посиланням – https://meestposhta.com.ua/services/international-delivery.

На сайті Meest ПОШТИ потрібно пройти просту реєстрацію. Вона відкриває доступ до спеціального вікна для вибору країни-отримувача та введення базової інформації. Там потрібно вказати контактні та особисті дані обох сторін, габарити посилки, її вагу, перелік вмісту, кількість та цінність усіх одиниць, матеріали, з яких вони виготовлені. Після заповнення всіх даних можна скористатися спеціальною іконкою для безоплатного виклику кур’єра, який забере пакунок з вашої адреси, або принести коробку з посилкою самостійно до найближчого відділення поштової служби.

Доставка до країн Азії чи Європи оплачується онлайн на сайті або в мобільному застосунку. Його можна завантажити на пристрої з операційною системою iOS та Android через спеціальні майданчики. На сайті Meest ПОШТИ розміщено багато корисної інформації. Крім тарифів, запропоновані зручні інструкції щодо заповнення форм, надані контактні дані менеджерів сервісу для зв’язку. За вказаним номером можна також зателефонувати на «Гарячу лінію».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus