USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

В Естонії дозволили не носити маски у приміщеннях

2 Червня 2021 08:15
Естонська влада вирішила пом’якшити карантинні заходи в країні і дозволити не носити маски у приміщенні.

Про це пише видання ERR, повідомляє Бабель.

Як зазначила прем’єр-міністр країни Кая Каллас, таке рішення ухвалили на тлі зниження захворюваності на коронавірус. Обов’язок носити маску замінять на рекомендацію. Очільниця уряду наголосила, що хвороба нікуди не зникла, тому маску все ж варто носити у закритих приміщеннях.

У Департаменту здоров’я залишиться право в будь-який момент вимагати носіння масок у деяких приміщеннях або на конкретних заходах. Крім цього, роботодавці мають право вимагати від своїх працівників або клієнтів носити маски.

Водночас міністр охорони здоров’я Танель Кійк зазначив, що маски залишаться обов’язковими у лікарнях.

«Там носіння маски повинно залишатися нормою до тих пір, поки епідемія не вщухне. Особливий порядок можуть встановлювати й інші установи, наприклад, будинки для людей похилого віку можуть вимагати від відвідувачів носіння маски або захисного візору», – пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus