USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

В автокатастрофі у Венеції загинула чиновниця з Держагентства водних ресурсів України

6 Жовтня 2023 16:08
В Італії 3 жовтня сталось жахливе ДТП, в якому загинула 21 людина, серед них – двоє дітей та підліток. Жертвами аварії стали зокрема 9 українців, серед них – працівниця Державного агентства водних ресурсів Ірина Пащенко.

Її особу встановила поліція Італії. Про це повідомили в українському відомстві.

30-річна Ірина Пащенко була працівницею Державного агентства водних ресурсів України. Вона обіймала посаду начальника відділу водних відносин та ведення водного кадастру Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів.

Колектив Державного агентства водних ресурсів України висловив глибоке співчуття рідним через загибель Ірини Пащенко.
Ірина Пащенко, яка була зі Слов’янська Донецької області, відправилась у відпустку до Венеції разом з двома подругами – Юлією Немовою та Любов’ю Шишкарьовою, повідомляє видання «Обозреватель». Всі вони були в автобусі, що потравив в аварію, та загинули.

У МЗС України підтвердили загибель 9 українців в автокатастрофі у Венеції. Крім того, шість громадян нашої країни отримали поранення. Українців, що перебувають в лікарнях Местре, Тревізо та Падова, мали відвідати українські консули та надати їм необхідну допомогу та консультації.

Крім того, консули з’ясовують обставини автокатастрофи, в якій загинули українці, через контакти з представниками правоохоронних органів Італії.

Ввечері 3 жовтня автобус з туристами рухався з Местре на Магеру, з’їжджаючи на автомагістраль А4. Проте він раптом наїхав на поруччя, пролетів 30 метрів через шляхопровід, впав поруч з коліями станції Местре і загорівся.

Автобус найняв кемпінг «Ху» у місті Маргера для відвідувачів, які були переважно іноземцями – громадянами України, Німеччини та Франції.

Водієм автобуса був 40-річний італієць Альберто Ріццотто, який працював у компанії Martini Bus 5 – 6 років. Він теж загинув під час аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2023 16:18
А що робила начальник відділу з зарплатою 15 тисяч у Венеції, ще й при забороні чиновникам виїзду за кордон? Певно "службове відрядження"... Миттєва карма!
Олександр Показати IP 6 Жовтня 2023 17:42
Обіцяли держслужбовців за кордон не випускати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus