USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

В Австралії вперше за 100 років скорочується населення

18 Березня 2021 22:14
Австралійське населення вперше з часів Першої світової війни на тлі закриття кордонів через пандемію COVID-19 демонструє скорочення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Medical Xpress із посиланням на директора з питань демографії Австралійського бюро статистики Філа Браунінга.

«Востаннє, коли ми спостерігали, скорочення населення було в грудні 1916 року – під час Першої світової війни», – наголосив Браунінг.

В Австралійському бюро статистики пояснили, що протягом останнього півріччя фіксується зменшення міграції до країни. При цьому це скорочення «не було компенсоване природним приростом населення».

Під час пандемії COVID-19 влада Австралії, населення якої становить 25,76 мільйона осіб, закрила кордони країни. У поєднанні з активним тестуванням на коронавірус та відслідковуванням контактів це дозволило суттєво зменшити рівень зараження COVID-19 і максимально відновити комерційне життя Австралії.

Загалом із початку пандемії в Австралії виявлено лише 29 166 випадків коронавірусу, а число летальних становить 909.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus