USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

В Австралії акула вбила чоловіка – уперше за пів століття

17 Лютого 2022 23:29
На популярному пляжі Літтл-Бей на південному сході Сіднея акула вбила людину. Напад на плавця стався близько 17:00 за місцевим часом у середу, 16 лютого.

Міські пляжі закрили, людям заборонено заходити у воду, передає ВВС.

Велика біла акула буквально розірвала чоловіка на шматки. Рятувальники знайшли у воді половину гідрокостюма та частину людських останків.

На цій скелястій ділянці місцеві жителі часто рибалили, бо там водиться велика риба. Плавання біля цієї частини узбережжя, як розповіли журналістам очевидці, небезпечне через сильні течії.

«На жаль, ця особа зазнала катастрофічних травм внаслідок нападу, і парамедики нічого не могли зробити, коли ми прибули на місце події», – сказав інспектор швидкої допомоги Нового Південного Уельсу Лакі Прачан.

Морські патрулі розшукують велику білу акулу, яка напала на чоловіка. Напади акул тут – рідкість, оскільки пляжі давно облаштовані сітками та іншими засобами безпеки у воді.
Рятувальники-серфінгісти на гідроциклах патрулюють 25-кілометрову ділянку води від Бонді на сході міста до Кронулли на півдні у пошуках акули. Влада також використовує гелікоптери та безпілотники.

З відео, яке зняв свідок, експерти з акул припускають, що напад скоїла велика біла акула щонайменше три метри завдовжки.

Кілька перехожих, які стали очевидцями інциденту, розповідають, що напад був лютим і злісним.

«Людина плавала, акула атакувала її вертикально, – розповів свідок трагедії Кріс Лінто каналу Nine News. – Ми почули крик і розвернулися, спочатку здалося, наче у воду впав автомобіль, такий величезний був сплеск, а потім побачили акулу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus