USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.80

В Авдіївці відновили електропостачання

5 Лютого 2017 19:40
У спеціальні моніторинговій місії ОБСЄ підтверджують, що в Авдіївці відновили електропостачання. При цьому в ОБСЄ наголошують, що режим припинення вогню має зберігатися.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Світло знову в Авдіївці завдяки спільним зусиллям СММ, СЦКК та ремонтних бригад. Режим припинення вогню має зберігатися. Зупиніть вогонь», – йдеться у повідомленні місії в Твітері.

Нагадаємо, 29 січня, в районі Авдіївської промзони російські окупаційні війська почали інтенсивний обстріл українських позицій зі стрілецької зброї і мінометів. У понеділок, 30 січня, місто було знеструмлене. Зупинилась робота фільтрувальної станції, що постачає воду.

Наразі в Авдіївці немає води та виникли проблеми з опаленням. Під артударами в умовах гуманітарної катастрофи залишаються близько 23-25 тисяч людей.

В зв’язку з цим Волонтерський центр «Серце патріота» відправився у позапланову поїздку в зону АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus