USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.45 10.62

В Англії вводять повторний локдаун: працівники отримають компенсацію 80% зарплати

2 Листопада 2020 08:59
Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон анонсував посилення заборон і обмежень через провал стратегії стримування другої хвилі коронавірусу в англійській частині країни. Банки та кредитні спілки призупинять боргові стягнення, а працевлаштовані громадяни отримають компенсації.

Про це повідомляє Financial Times, пише Бабель.

Держава протягом майже місяця локдауну підтримає бізнес, зокрема співробітники підприємств отримають 80% зарплати, а самозайняті підприємці – 40% попереднього рівня доходів. Після 2 грудня обмеження можуть продовжити.

«Ніхто й ніде не хоче вводити такі заходи. Є постійна боротьба та рівновага, яку уряд повинен знаходити між життям і засобами існування», – сказав Джонсон.

В Англії закриють крамниці одягу та інших некритичних товарів, спортзали, перукарні тощо. Ресторанам і кафе дозволять працювати лише на винос. Джонсон також заборонив походи в гості та будь-які поїздки, крім службових.

Банки в таких умовах заморозять кредитні виплати на півроку.

Наразі Велика Британія посідає 9 місце в рейтингу країн за поширенням коронавірусу. Там підтверджено понад мільйон випадків інфікування, 47 тис. людей померли від ускладнень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus