USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

В Амстердамі – протести проти коронавірусних обмежень: прийшли десятки тисяч людей

5 Вересня 2021 20:03
У Нідерландах зібралась одна з наймасштабніших за час пандемії акцій протесту. Десятки тисяч людей вийшли на вулиці, аби висловити протест проти обмежень через COVID-19.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Dutch News.

Учасники акції прийшли у центр Амстердама. Організатори вже заявили, що їхній захід збере найбільшу кількість учасників – до 50 тисяч. Офіційна влада каже про 10 тисяч.

Вимоги демонстрантів стосуються не лише коронавірусних заходів, люди також висловили свій протест проти дефіциту житла, а також виплат соціальної допомоги.

Учасники акції пройшлись вулицями містами з прапорами та жовтими парасольками в руках. До демонстрації доєднались і велосипедисти. Частина з учасників – представники ультраправих партій.

Тим часом влада Амстердама закликала місцевих жителів не приходити на акції у центрі, бо ця частина міста перезавантажена.
Зазначимо, що раніше Нідерланди запровадили для туристів штрафи. Мовиться про тих людей, які не мають необхідних документів – щодо ПЛР-тестів та вакцинації. Така недбалість коштує мандрівникам 95 євро.

Умови для в’їзду офіційний Амстердам посилив з 8 серпня. Від цього звільнені діти до 12 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сс Показати IP 5 Вересня 2021 20:20
РЕСПЕКТ!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus