USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

В Амстердамі протестували проти локдауну, поліція застосувала водомети

18 Січня 2021 10:10
В Амстердамі у неділю, 17 січня, поліція розігнала демонстрацію, зокрема, застосувавши водомети, люди протестували проти запроваджених у країні карантинних заходів.

Про це пише DW, передає УНН.

Люди, які зібралися на площі біля Музею ван Гога та Державного музею, скандували: «Свобода: припиніть цю облогу» та «Чого ми хочемо? Свободи!» Правоохоронці застосували проти мітингарів водомети. До розгону демонстрації залучили кінний підрозділ поліції. За оцінками місцевих ЗМІ, в акції взяли участь від півтора тисячі до двох тисяч людей.

Міська влада Амстердама повідомила, що поліція розігнала мітинг через те, що люди не дотримувалися дистанції. «З огляду на загрозу для громадського здоров’я важливо, аби всі дотримувалися запроваджених заходів. Демонстранти не робили цього», – зазначила влада міста.

Раніше цього тижня влада заборонила проведення мітингів через побоювання, що люди не будуть дотримуватися дистанції.

Протестувальники вийшли на демонстрацію в Амстердамі в той час, коли міністри уряду Нідерландів, які продовжують виконувати обов’язки після відставки кабінету, зібралися в Гаазі для обговорення подальших заходів для протидії пандемії. Уряд вирішив продовжити запроваджений у грудні локдаун до 9 лютого. Школи, ресторани та крамниці будуть й надалі зачинені, дозволено зустрічатися на день лише з двома людьми з інших домогосподарств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
какао Показати IP 18 Січня 2021 10:49
фотка класна
Клава Показати IP 18 Січня 2021 11:46
В нас би так порядок наводили...!!!
Клаві Показати IP 18 Січня 2021 13:33
Вже наводили, потім всіх люстрували, а нові наводчики крім сміху більш ніяких емоцій не викликають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus