USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

В аеропортах Євросоюзу скасовують масковий режим

12 Травня 2022 09:11
У країнах Євросоюзу скасовують обов’язок носити маску в аеропортах. Такі обмеження, запроваджені через поширення коронавірусної інфекції, перестануть діяти від понеділка, 16 травня.

Про це повідомляє Franceinfo з посиланням на Європейське агентство з авіаційної безпеки (EASA), передає ТСН.

Таке рішення у повідомленні назвали «великим кроком вперед у стандартизації повітряного транспорту». Це послаблення правил охорони здоров’я сталося, коли апетит європейців до подорожей, який обмежений протягом двох років пандемії, набирає обертів.

Водночас в EASA нагадали, що маска для обличчя залишається одним із найкращих засобів захисту від передачі COVID-19, особливо для вразливих людей. В агентстві додали, що вимоги щодо масок на борту літаків «будуть змінюватися залежно від авіакомпанії».

Проте уже відомо, що в Німеччині, яка є найбільш густонаселеною країною ЄС, заявили, що зобов’язання носити маску в літаках скасовано не буде. Зокрема, такі вимоги діятимуть на борту літаків авіакомпанії Lufthansa.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus