USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Ексклюзивне Skype-інтерв’ю з Олександром Лазорком. Наживо

30 Листопада 2018 19:15
Колишній директор «Укртранснафти» Олександр Лазорко вперше після переїзду до Лондона дасть ексклюзивне інтерв’ю телеканалу «Аверс».

Про це йдеться в анонсі каналу.

Розмова через Skype розпочнеться 30 листопада о 19:15.

Усіх охочих запрошують до перегляду.Нагадаємо, Олександра Лазорка, який очолював «Укртранснафту» з 2008 року, відсторонила наглядова рада компанії 19 березня 2015 року. Після цього він виїхав у Лондон.

За словами голови Волинської облради Ігоря Палиці, влада змусила Лазорка шукати політичного притулку у Великобританії через те, що він зберіг українську нафту від розкрадання терористами ДНР/ЛНР.

«Він зробив те, що не сподобалося владі. Коли почалася війна і був захоплений Слов’янськ, то 400 тисяч тонн нафти знаходилося в нафтопроводі аж до міста Лисичанськ Луганської області. На той момент там вже перебували російські танки, а в Слов’янську господарювали терористи із Гіркіним на чолі. Олександр Лазорко докладав усіх зусиль, аби викачати цю нафту в Кременчуцький нафтопереробний завод і щоб вона була збережена.

Лазорку вдалося зберегти нафту, її не захопили терористи, вона три місяці безкоштовно зберігалася на заводах, які належать Ігорю Коломойському. В цей час Лазорко писав листи і Президенту, і Прем’єр-міністру, і міністрам, аби нафту забрали, але нею ніхто не цікавився. А вже згодом проти Лазорка були відкриті кримінальні справи», – розповів Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus