USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

Уже 34 загиблих: у місті Часів Яр продовжують розчищати руїни обстріляної п’ятиповерхівки

12 Липня 2022 10:30
Станом на ранок 12 липня з-під завалів п’ятиповерхового будинку у місті Часів Яр дістали 34 загиблих та 9 поранених.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, пише Українська правда.

"Вже 34 загиблих та 9 поранених дістали рятувальники з-під завалів багатоповерхівки у місті Часів Яр. Серед загиблих – одна дитина".

За словами голови ОВА, станом на 6:30 ранку 12 липня працівники ДСНС розчистили близько 70% руїн. Рятувальна операція триває.

Кириленко також додав, що 11 липня одна людина загинула у Мар'їнці. Крім того, ще двоє цивільних в області дістали поранення.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну на Донеччині загинуло щонайменше 602 цивільних та ще щонайменше 1552 отримали поранення.

Кириленко підкреслив, що наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Нагадаємо, ввечері 9 липня росіяни завдали удару "Іскандерами" по Часовому Яру. Загарбники влучили у житлову п’ятиповерхівку. Міноборони Росії заявило, що ракетним ударом по Часовому Яру нібито "було знищено понад триста націоналістів".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus