USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Устилуг» проінспектували представники Консультативної Місії ЄС

11 Травня 2023 22:49
Співробітники Консультативної Місії Європейського Союзу з робочим візитом побували учора у міжнародному пункті пропуску «Устилуг».

Вони ознайомилися з інфраструктурою пункту перетину, здійсненням прикордонного і митного контролю, оцінили необхідність проведення його реконструкції. Крім того, обговорили потреби в обладнанні та навчанні персоналу, який виконує контрольні функції, інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Прикордонники продемонстрували делегації порядок здійснення прикордонного контролю осіб та транспортних засобів, роботи технічних засобів, що їх використовують інспектори під час перевірки паспортних документів та огляду автотранспорту. Ознайомили візитерів з процедурою контролю другої лінії та роботою службових собак із пошуку предметів безпекової складової, розповіли про запровадження проєкту єЧерга.
Представники Місії високо оцінили фахові навички інспекторів. Також відмітили належний рівень забезпечення режиму в пункті пропуску, який підтримують за допомогою дієвої системи відеонагляду, до складу якої входять поворотні купольні відеокамери, що дають можливість кругового огляду.
Як зазначив старший радник КМЄС із прикордонної діяльності Аймар Косс, Місія продовжуватиме надання допомоги Україні задля приведення прикордонного контролю до європейських стандартів, забезпечення прикордонників сучасними технічними засобами та проведення навчальних тренінгів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Показати IP 12 Травня 2023 08:34
кпп устилуг це позор Всієї влади! одинтуалет чого вартує, проходження авто через кпп це повне л.йно. це місце для заробляння грошей, лівих. В Угринів поідьте подивіться, які туалети на території Польщі і які в Україні, це повне л.йно. Висновок:повна ліквідація митниці в устилузі на виїзді з Польща
Сергій Показати IP 12 Травня 2023 11:35
На цьому переході не можливо потрапити у туалет бо там митники та прикордонники пхають собі хабарі в труси, не пускають навіть з дітьми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus