USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Усі волиняни, в яких виявили COVID-19 за добу, – невакциновані

7 Вересня 2021 14:57
Волинь разом з рештою областей країни запропонували внести у «жовту зону» епідеміологічної небезпеки.

Про результати позачергового засідання комісії ТЕБ та НС під час брифінгу розповіла головна державна санітарна лікарка у Волинській області Наталія Янко.

З її слів, у більшості областей України, зокрема й на Волині, ситуація із зростанням кількості хворих на COVID-19 погіршується, а темпи зростання кількості хворих пришвидшуються.

«Коефіцієнт виявлення випадків інфікування перевищив граничні для «зеленої зони» на 4%. Починаючи з 1 вересня, коефіцієнт виявлення випадків інфікування зріс до 5%. Існує шість індикаторних показників, котрі щоденно аналізують у МОЗ та лікарі-епідеміологи на місцях. У порівнянні з попереднім тижнем на 50% збільшилась добова смертність. Зростає навантаження на медичну систему. Тому під час позачергового засідання комісії ТЕБ та НС запропонували встановити жовтий рівень епідеміологічної небезпеки на території всіх регіонів країни», - повідомила Янко.

«Динаміка захворюваності на території області повністю повторює динаміку по Україні в цілому. З середини серпня 2021 року кількість хворих на COVID-19 невпинно зростає», - переконує медик.

З її слів, протягом цього тижня на Волині виявили 250 випадків захворюваності на коронавірусну інфекцію, натомість минулого тижня їх було 150. Серед хворих - 28 дітей віком від 5 місяців до 17 років. Окрім того, COVID-19 виявили у п’ятьох медичних працівників.

Серед 33-х волинян, у яких виявили COVID-19 за минуло добу, щеплених навіть однією дозою вакцини немає.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сорос Показати IP 7 Вересня 2021 15:08
Все вірно! Красава!!! Все по плану..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus