USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Усе, що ви хотіли знати про лазерне шліфування обличчя*

29 Серпня 2023 17:19
Стан шкіри протягом життя зазнає впливу сотні факторів як навколишнього середовища, так і внутрішніх вікових змін. Гладеньке обличчя лишається тільки спогадом на фото з юності, а реальність часто змушує шукати все нові й нові методи омолодження та відновлення рельєфу шкіри.

Лазерне шліфування обличчя на сьогодні є радикальною, результативною та дієвою процедурою в бажанні оновити старі покриви шкіри на молоді та еластичні.

Суть процедури полягає в обробці шкіри вуглекислим лазером. Імпульси проникають в середні шари дерми та внаслідок термічного впливу руйнують частину дефектних клітин і стимулюють зростання нових.

Кому підходить лазерне шліфування обличчя?

Найбільш болючі питання пов‘язані зі шрамами на обличчі, рубцями, слідами постакне та розтяжками ця процедура вирішує глобально та естетично. Супутніми показаннями можуть бути:

– глибокі складки та заломи на шкірі обличчя;

– знижений тонус, еластичність, пружність шкіри;

– птоз тканин;

– нерівномірний тон та рельєф.

Шліфування можна проводити як локально, так і на всьому обличчі.

Процедура дозволена пацієнтам, що досягли 18 років при попередньому консультуванні з лікарем-косметологом.

За наявності запальних елементів, супутніх захворювань шкіри та високої схильності до рубцювання шліфовку проводити протипоказано.

Якого ефекту чекати після процедури?

Лазерне шліфування фракційним лазером супроводжується почервонінням, набряклістю та відлущуванням скоринок старого покриву. Усе це є нормальним та природним процесом при термічній обробці шкіри. Створюється ефект «молодильної маски», коли під обробленими лазером тканинами синтезуються нові волокна колагену та еластину, що зумовлюють появу оновленого, гладенького, рівномірного покриву.

Перші 10 – 14 днів після процедури запускаються всі процеси відновлення і шкіра ще не зазнає глобальних змін. Після двотижневого реабілітаційного періоду вже будуть помітні приємні естетичні перетворення:

– покращується рельєф шкіри;

– мінімізується кількість зморшок, глибина заломів, складок;

– вирівнюється колір та тон шкіри;

– зменшується вираженість розтяжок та рубців.

Лазерне шліфування ефективне і від разового застосування при незначних проявах дефектів рельєфу. Для більш вираженого омолоджувального результату процедуру можна повторити 2 – 3 рази на рік залежно від поставлених цілей та початкового стану шкіри.

Про відчуття

Процедура починається з обробки шкіри антисептиком та знеболювальним кремом, тому больові відчуття притуплюються. Лазерне випромінювання не відноситься до радіоактивних, тому за появу опіків на шкірі турбуватися не варто. У перші дні реабілітації може бути присутній дискомфорт та свербіж, але такі відчуття є нормою.

Якщо вибрати лазерну шліфовку під супроводом професійного косметолога, який використовує сучасне інноваційне обладнання, то больові відчуття будуть мінімальні, реабілітація комфортна (при повному розумінні процесів, які проходить шкіра до гладкого оновленого стану), а результат вражаючий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 29 Серпня 2023 19:06
Як добре бути чоловіком. Чоловіки красиві від природи, не потрібні ніякі косметичні послуги. Все просто, одна футболка, одні штани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus