USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Уродженцю Дніпропетровщини, який в Луцьку стріляв у військових ТЦК, повідомили про підозру

Сьогодні 11:27
40-річному уродженцю Дніпропетровщини повідомили про підозру за фактом замаху на вбивство військовослужбовця, у зв’язку з його діяльністю щодо охорони громадського порядку.

Про це інформує пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, 27 серпня підозрюваний, споряджений мисливською зброєю і патронами, вистрелив у напрямку військовослужбовця, який охороняв приміщення територіального центру комплектування та соціальної підтримки в Луцьку. Після цього, здійснив ще 5 пострілів у напрямку режимного об’єкту.

Військові відкрили вогонь у відповідь, тож чоловік втік з місця події. Однак після проведених слідчо-оперативних заходів було встановлено місце перебування стрільця, а він сам затриманий спецпризначенцями поліції КОРД.

Читати ще: Працівникам ТЦК на Волині дозволили стріляти на ураження, якщо є загроза життю

Внаслідок стрілянини один із військових отримав травми лівої щоки, передпліччя і живота та був госпіталізований. Його стан стабільний.

Правоохоронці вилучили зброю та скерували на експертизу. Мотиви такої поведінки з’ясовуються.

Наразі прокурори скерували до суду клопотання щодо обрання для підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus