USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Уродженці Волині, яка стала «мировою суддею» в Ялті, оголосили про підозру

Сьогодні 16:50
За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури 39-річній уродженці одного з сіл Камінь-Каширського району повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч.7 ст. 111-1 ККУ).

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

За даними слідства, жінка, яка на час незаконної анексії Криму проживала й нині теж живе у місті Ялта, у листопаді 2023 року добровільно зайняла посаду «мировой судьи» в незаконному судовому органі, створеному на тимчасово окупованій території – «судебном участке № 94 Ялтинського судебного района (городской округ Ялта) Республики Крым».

Читати ще: 15 років за ґратами: у Луцьку заочно засудили ще одного колаборанта

Надалі вона забезпечувала виконання функцій представника окупаційної влади, докладала зусиль задля її становлення та зміцнення, реалізовувала незаконну правову політику держави-агресора та здійснювала судочинство, ухвалюючи судові рішення.

Спеціальне досудове розслідування: ТУ ДБР у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus