USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Уродженець Львівщини за $1000 купив «інвалідність» та намагався виїхати через «Ягодин»

22 Грудня 2023 23:26
На Волині за підробку документів та спробу втечі за кордон судили уродженця Львівщини: чоловік за тисячу доларів зробив собі «інвалідність» та хотів втекти за кордон через «Ягодин».

Про це стало відомо з вироку Любомльського районного суду.

На лаві підсудних опинився Юрій Д., який народився у селі Грабівниця Самбірського району Львівської області. Він має вищу освіту, одружений.

У березні Юрій Д. домовився з невстановленою особою через «Телеграм» про виготовлення документів, які б дозволили йому виїхати за кордон, надавши для цього персональні дані.

В травні чоловік отримав через «Нову пошту» підроблене пенсійне посвідчення, в якому вказані недостовірні відомості про те, що він має інвалідність другої групи через загальне захворювання.

Читати ще:На Волині підприємця, який зробив собі «інвалідність» та хотів втекти за кордон, оштрафували на 144 тис. грн

За «документ» Юрій Д. заплатив тисячу доларів і намагався з ним перетнути кордон через пункт пропуску «Ягодин» 21 червня. Прикордонники на «липу» не повелися, зрозумівши, що надані документи є підробкою.

До суду обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором. Затвердивши угоду, суд призначив чоловіку покарання у виді двох років обмеження волі, замінивши на рік умовного покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus