USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Уряд затвердив дати початку та закінчення навчального року в школах

Сьогодні 15:04
Кабінет міністрів визначив дати початку та закінчення нового навчального року в загальній середній школі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову українського уряду Дениса Шмигаля.

Згідно з постановою уряду, навчальний рік у школах розпочнеться у понеділок, 2 вересня, а завершиться 30 червня 2025 року.

«Обласним адміністраціям доручено забезпечити організацію процесу залежно від безпекової ситуації на тій чи тій території», – додав Шмигаль.

Читати ще: Навчання – з 10 години: у МОН розповіли про можливі зміни в організації шкільного навчання взимку

У червні Міністерство освіти і науки (МОН) рекомендувало вишам, коледжам й училищам розпочати навчальний рік з серпня, а також проводити заняття у теплі місяці року.

У Львові, за словами міського голови Андрія Садового, навчальний рік розпочнеться вже 19 серпня. Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків стверджував, що перший дзвоник у місті може відбутися 1 або 15 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus