USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Уряд виділив МВС на облаштування полігонів та стрільбищ 500 мільйонів

Сьогодні 20:27
Кабінет міністрів виділив із резервного фонду держбюджету 500 млн грн Міністерству внутрішніх справ на зміцнення обороноздатності держави, зокрема на облаштування полігонів та стрільбищ.

Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Виділено на безповоротній основі за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету Міністерству внутрішніх справ 500 млн гривень», – зазначив Мельничук.

Він уточнив, що кошти спрямовуватимуться Національній гвардії – 266,4 млн грн, Адміністрації Державної прикордонної служби – 114,08 млн грн, Національній поліції – 119,5 млн грн.

Читати ще: Кабмін розширив перелік пріоритетних видатків

Мельничук зауважив, що кошти призначені для здійснення заходів зі зміцнення обороноздатності держави, пов’язаних з облаштуванням навчальних полігонів та стрільбищ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus