USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Уряд схвалив економічне бронювання, – нардеп

Сьогодні 14:29
В уряді вирішили запровадити модель економічного бронювання від мобілізації в Україні.

Про це повідомив член комітету Верховної Ради з питань фінансів Ярослав Железняк, передає Кореспондент.

За його даними, під час засідання комітету заступник міністра економіки Віталій Кіндратів сказав, що для запровадження економічного бронювання потрібна місячна звітність за податком на доходи фізичних осіб (ПДФО) замість чинної квартальної.

Читати ще: Україна планує мобілізувати 200 тисяч осіб, – ЗМІ

«Сказав, що точно будуть впроваджувати модель економічного бронювання. Рішення прийнято. Зараз розглядають декілька моделей (три). Чекають «рішення політичного керівництва», – заявив Железняк з посиланням на заступника міністра економіки.

Нардеп уточнив, що планується перехід від критичності підприємства до критичності працівника.

«Начебто на рік, але з щомісячним підтвердженням зарплати», – додав він.

Железняк також повідомив, що комітет підтримав перехід на місячну звітність у податковому законопроекті № 11416д до другого читання. Це нібито необхідно для економічного бронювання.

Читати ще: Міноборони запровадить нові повістки в Україні. Що зміниться

Нагадаємо, у червні Верховній Раді зареєстрували новий законопроєкт про економічне бронювання від мобілізації. Згідно з цим проєктом, кожне підприємство, яке сплачує військовий збір у 20 тисяч гривень на місяць за працівника, має можливість його забронювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus