USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Уряд призначив Сметаніна новим очільником Укроборонпрому

28 Червня 2023 12:31
Кабінет Міністрів призначив керівником Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» (правонаступник ДК «Укроборонпром») Германа Сметаніна.

Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, передає пресслужба ДК «Укроборонпром».

«Перед новопризначеним гендиректором стоять три основні задачі: наростити виробництво боєприпасів та військової техніки, побудувати в компанії ефективну антикорупційну інфраструктуру та трансформувати Укроборонпром. Це важливі кроки для втілення «залізних змін» у сфері вітчизняного оборонного виробництва», – зазначив очільник міністерства.

Камишін наголосив, що зміна керівництва найбільшого державного підприємства у галузі ОПК є одним із перших суттєвих кроків до процесу трансформування концерну. Герман Сметанін має 9-річний досвід роботи у сфері оборонно-промислового комплексу. Головним фокусом його роботи стане кратне збільшення виробництва боєприпасів та військової техніки.

27 червня Президент Володимир Зеленський звільнив Юрія Гусєва з посади гендиректора «Укроборонпрому» згідно з поданою заявою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ася Показати IP 28 Червня 2023 13:03
Брат нашого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus