USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Уряд обмежив перебування сторонніх в укриттях закладів освіти

2 Лютого 2024 19:24
Кабмін ухвалив постанову, яка передбачає, що в укриття закладів освіти під час очного навчання можуть спускатися тільки учасники освітнього процесу.

Про це повідомила пресслужба Освітнього омбудсмана, пише Бабель.

Відповідні зміни внесли до Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту, виключення таких споруд із фонду та ведення його обліку. Зміни затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 19 грудня 2023 р. № 1331 «Деякі питання ведення обліку обʼєктів фонду захисних споруд цивільного захисту».

Читати ще: В Україні дозволили перебувати в укриттях з тваринами

Також у документі зазначено, що заклади освіти не мають здійснювати облік укриттів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Перехожий Показати IP 2 Лютого 2024 21:19
А куди має йти технічні працівники, які працюють у школі?
Сергій Показати IP 2 Лютого 2024 22:04
Всі інші хай чекають на вулиці
Анонім Показати IP 3 Лютого 2024 12:13
сподівалась в разі потужного обстрілу пійти до садочка, який розташований у дворі нашого будинку. адже у ньому хоч якесь обладнане укриття порівняно з підвалом хрущовки (на сайті Міськради є попередження, що хрущовка не може слугувати укриттям), стільки років війни, а на побудову бомбосховища для мешканців міста так гроші і не виділено, лише приватні бункери для окремих родин будуються
А Показати IP 3 Лютого 2024 15:29
Просто людям ,які живуть поруч і де нема інших укриттів ,можна стояти посеред вулиці і чекати удару ? Бо школа це хіба приватний заклад ? І то в треба впускати усіх ,щоб захистити! Чи не так? Жах! Дурнішого не придумати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus