USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Упродовж року – майже 200 скарг і звернень: Луцькрада незадоволена роботою перевізника

Сьогодні 16:23
У Луцькій громаді скаржаться на перевізника ТОВ «Бест Ленад Груп». На маршрутах, що обслуговує підприємство, курсує недостатньо транспорту.

Про це стало відомо 11 вересня на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Підприємство ТОВ «Бест Ленад Груп» надає послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №№ 2, 3, 9, 10, 11, 12, 24, 32, 50 в кількості 47 одиниць.

До відділу комунікації департаменту ЦНАП із січня до серпня цього року надійшло 193 скарги (звернення) на вказаного перевізника. Щодо нього проводилися перевірки, де на кількох маршрутах зафіксували низку порушень. Зокрема, недостатня кількість транспорту, відсутність візуальної інформації в салоні автобусів та переліку пільгових категорій громадян за 2024 рік.

Читати ще: У Луцьку водій маршрутки затиснув дверима військового. Перевізник покарає керманича

Як розповів в.о. начальника відділу транспорту Олександр Середа, після перевірки перевізник зобов’язувався усунути проблеми, однак зробив це не в повній мірі.

«Негативні скарги постійно надходять: автобуси не зупиняються на зупинках, не підїжджають до зупинок, щоб люди з інвалідністю змогли потрапити в транспорт. Були проведені перевірки, видали приписи про негайне усунення порушень. Перевізник сказав, що все виправить. Але повторними перевірками підтверджено, що не було кардинальних змін», – зазначив Олександр Середа.

Читати ще: У Луцьку шукають перевізника на маршрут до Вересневого

Своєю чергою перевізник скаржився на відсутність кваліфікованих кадрів для роботи водієм, зокрема через мобілізаційні процеси. Мер Луцька Ігор Поліщук зауважив, що така ситуація виникла і в інших, тому всі перевізники в однакових умовах.

«Як мені відомо, це підприємство єдине, яке може бронювати працівників. Водночас воно має найбільше скарг. Закликаю покращити ситуацію з перевезеннями», – акцентував міський голова.

Він додав: якщо ситуація не покращиться, то міськрада шукатиме інших перевізників.

У підсумку члени виконкому визнали недостатньою роботу перевізника ТОВ «Бест Ленад Груп» та попередили його про розірвання договорів на перевезення пасажирів у разі виявлення повторних порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus