USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.45 10.60

Уникай катастрофи – ходи з флікером: у Луцьку дітей вчать ПДР

4 Квітня 2018 14:42
Волинські патрульні поліцейські та бібліотекарі Луцька вчать маленьких городян дбати про свою безпеку – дотриматися правил дорожнього руху. Для цього разом виготовляють світловідбиваючі елементи, які кожен може взяти із собою.

Акцію «Безпечний Великдень» проводять біля обласної бібліотеки для юнацтва, де перед входом відбувається майстер-клас.

Лучани Магір наголошує, аби всі дотримувалися ПДР, щоб уникнути катастрофи.

«Ми робимо флікери, щоб ввечері нас бачили водії машин, бо вони відбивають світло, так краще видно людей. Нас поліцейські вчать правил дорожнього руху і це дуже важливо, щоб зберегти життя,. Їх треба дотримуватися, аби не було катастрофи», - наголосив хлопчик.
Інспектор зв’язків із громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Шмігель зауважує, що навчати дітей правил дорожнього руху повинні, першою чергою, батьки, адже з них і беруть приклад малюки.

«Зараз канікули у школярів і ми проводимо різні заходи, що привернути увагу лучан до дотримання правил дорожнього руху, правил особистої безпеки. Сьогодні ми робимо з дітьми світловідбиваючі елементи - флікери, щоб вони безпечно пересували у темну пору доби. Надіюся, що такі заходи підштовхнуть батьків замислитися щодо власної безпеки та безпеки дітей, адже ми бачимо, що зараз, подекуди, діти краще знають ПДР, ніж їхні батьки, хоча саме батьки мають вчити дітей», - розповідає Ольга Шмігель.
Окрім майстер-класу, дітлахи пробують себе у ролі поліцейських, примірють їхні кашкети та фотографуються у машині правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Квітня 2018 18:05
Коли діти Швеции з вихователькою идуть із дитячого садочка на прогулянку на всіх діток вдягають спец. жилетки з світловідбіваючий тканини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus