USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.40 10.53

Уночі ворог атакував українські міста балістикою, КАБами і «Шахедами»: є руйнування та поранені

Сьогодні 08:45
Учора близько 22:00 під ударами ворожих керованих авіабомб опинилися житлові квартали та цивільна інфраструктура Харкова. Постраждали щонайменше 13 осіб.

Як повідомили в ДСНС України, вибухами пошкоджено лінії електропередач, багатоквартирні будинки, гаражі, АЗС, приватні домоволодіння та автомобілі.

Виникло два незначні осередки пожеж, які рятувальники оперативно ліквідували.

На місці працювали психологи ДСНС, допомогли 10 людям.
На Сумщині внаслідок ворожої атаки знеструмлено кілька населених пунктів.

Чотири людини постраждали через ракетний удар по Кривому Рогу.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, поранено 12-річну дівчинку. Її стан, на щастя, задовільний. Лікуватиметься вдома.

Серед потерпілих і 22-річний чоловік та жінки 36 й 63 років. Всім надали необхідну меддопомогу.

Пошкоджено готель, п’ять багатоповерхівок, об'єкт культури, банк, два магазини та 14 автівок.
Пізніше голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що кількість постраждалих зросла до трьох осіб. З них двох госпіталізовано, їхній стан середньої важкості, життю нічого не загрожує.
За інформацією КМВА, внаслідок атаки російських ударних БпЛА по Києву зафіксовано падіння уламків у Дніпровському районі столиці, пошкоджено електричний кабель. Інформація щодо постраждалих не надходила.
Унаслідок падіння уламків безпілотників у Соломʼянському районі сталося загоряння покрівлі приватного житлового будинку. Пожежу оперативно локалізували. Одному постраждалому медики надали допомогу на місці. Чоловік отримав опіки обличчя, госпіталізації не потребував.

У Голосївському районі столиці уламком пошкоджене вікно та оздоблення стін у дев'ятиповерховому житловому будинку. Пожежі немає. Потерпілих немає.
На Запоріжжі росіяни скидали КАБи, запускали дрони та обстрілювали регіон з РСЗВ. Люди не постраждали. Є пошкодження будинків і об'єктів інфраструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus