USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Уночі росіяни атакували Україну шахідами, на Хмельниччині є поранені та загиблий

27 Лютого 2023 08:23
З ночі до ранку 27 лютого російські окупанти застосували по території України 14 БПЛА типу Shahed.

Попередньо, 11 цих дронів збили українські захисники, повідомляє УНІАН з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив, що внаслідок нічних ворожих атак по Хмельниччині одна людина загинула та ще четверо отримали поранення.

«Вночі рашисти вчергове атакували Хмельниччину. Завдано трьох ударів по місту Хмельницькому. За попередньою інформацією, маємо одного загиблого та чотирьох поранених. Триває гасіння пожеж. Постраждали цивільні будинки», – написав він.

У повітряному просторі навколо Києва було збито 9 безпілотників, повідомив голова Київської МВА Сергій Попко.

«Атака дронів здійснювалася двома хвилями, максимально розтягнутими за часом. Таким чином противник намагався реалізувати свою тактичну мету – виснажити нашу ППО. Тому нічна повітряна тривога в Києві тривала довгих п'ять з половиною годин. За попередніми даними, обійшлося без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus