USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Унікальна спецоперація в історії воєн: спецпризначенці СБУ збили російський вертоліт з допомогою FPV-дрона

Сьогодні 16:27
На рахунку Служби безпеки іще одне по-справжньому унікальне влучання по ворожій цілі. Вчора, 6 серпня, воїни Центру спецоперацій «А» СБУ підбили російський вертоліт Мі-28 з допомогою FPV-дрона.

Як підтверджують джерела ТСН.ua, вразили російський гвинтокрил над Курською областю РФ.

На відео добре видно, що дрон СБУ влучає просто у задній гвинт ворожої машини.

«СБУ вкотре продемонструвала високий професійний рівень, креативний підхід і новизну рішень, які використовують для знищення ворога. У нас для росіян ще багато неочікуваних сюрпризів», – зазначило поінформоване джерело в СБУ.

Нагадаємо, 6 серпня влада Курської області РФ заявила, що Збройні сили України нібито намагалися прорвати російський кордон. Українська сторона не коментує інформацію про нібито рейд до Курської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus