USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Унаслідок важкої хвороби померла волинська журналістка

23 Липня 2023 09:34
Важка підступна хвороба обірвала життя журналістки редакційно-видавничого комплексу «Ратнівщина» Валентини Борзовець.

Про це повідомили у Ратнівській селищній раді.

«Виконавчий комітет та депутатський корпус Ратнівськоі селищної ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Борзовець Валентини Пилипівни з приводу її передчасної смерті.

Пішла з життя людина, чий вагомий внесок у розвиток журналістики Ратнівщини важко переоцінити. Валентина Пилипівна пройшла непростий професійний шлях, на якому зустрічались безсонні ночі та непрості долі.

Але цей життєвий шлях був неймовірно яскравий і захоплюючий – на ньому безліч її добрих справ, зустрічей, великих радощів і слів вдячності. Вдячності людей за її численні щирі репортажі, нариси, статті, за чесну і добропорядну позицію.

Неповторний тембр її голосу линув у кожну домівку Ратнівського району по проводовому радіомовленню, вагоме і аргументоване слово Валентини Борзовець слугувало обʼєктивному висвітленню проблем соціально – економічного життя громади, а життєві нариси на сторінках «Ратнівщини» западали глибоко у серця.

Її щира усмішка і безкінечна любов до людей і до життя були такими справжніми і всеосяжними. Великий професіонал своєї справи, чудова людина, яскрава особистість і чарівна жінка. Велике горе для рідних і близьких, велика втрата для всіх нас.

Глибоко сумуємо разом з вами. Світла памʼять про Валентину Борзовець назавжди залишиться в наших серцях», – йдеться у повідомленні громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus