USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Унаслідок хвороби помер лідер луцького гурту King Size Степан Чумак

3 Вересня 2024 23:30
Сьогодні не стало луцького музиканта, засновника й лідера гурту King Size Степана Чумака. Причиною смерті стала важка пневмонія.

Про це повідомив у Фейсбуці Віталій Єганов.

«Молились, надіялись, вірили… Вже місяць, як Стьопа був, жив у реанімації, але, на жаль, не збулось. Вічна тобі пам’ять, Друже! Вічний спокій!» – написав Владислав Лопушанський.

Гурт King Size Степан Чумак заснував 1994 року в Луцьку. До його складу входили сам Степан Чумак (гітара, вокал), Олег Дмитрук (вокал), Юрій Братасюк (бас-гітара), Валерій Сивий (барабани).

Читати ще: Помер соліст луцького гурту «Давня казка» Євген Чепіль

Всі музиканти грали у різних українських групах початку 90-х, у складі яких брали участь майже у всіх відомих на той час фестивалях, де здобували, крім різних нагород, досвід. Найбільша перемога – перша премія на всеукраїнському телевізійному фестивалі «Мелодія-96», фінал якого відбувався на Різдво 1996 року у Львівській опері.

Пісня, яка перемогла, називалася «Добро і зло», в тому ж році група записала на луцькій студії «Олекса» альбом з одноіменною назвою, який, на жаль, не вийшов. Ситуація, яка склалась у вітчизняному шоубізнесі, не давала групі можливості реалізувати себе. Тож, щоб не робити шторм в «кориті з водою» музиканти, поважаючи себе і публіку, вирішили спокійно осісти в рідному місті. Тривалий час виступали в пивному клубі «Майдан» та мали чимало шанувальників.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Царство Небесне, душі спокій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus