USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

«Укрзалізниця» збільшить зарплати своїм працівникам: коли і на скільки

31 Березня 2021 11:34
«Укрзалізниця» і Профспілка залізничників і транспортних будівельників домовилися про підвищення від 1 червня 2021 року на 10% тарифних ставок і окладів залізничників.

Про це повідомила пресслужба компанії, передає ТСН.

Зазначається, що підвищення будуть застосовані до працівників компанії, посадові оклади яких зараз менші за 30 тис. грн.

«Ми усвідомлюємо свою відповідальність за сталу роботу компанії. Саме тому було ухвалене рішення підвищити заробітну плату залізничникам, які мали найнижчу оплату та були найменш захищеними. Ми даємо сигнал нашим працівникам, що з величезною повагою ставимося до їх важкої щоденної роботи. Нині головна мета керівництва «Укрзалізниці» – знайти розумний баланс, при якому зможемо поліпшити життя залізничників та керувати компанією таким чином, щоб досягати якомога вищих фінансових результатів», – зазначив в. о. голови правління «Укрзалізниці» Іван Юрик.

В компанії також повідомили, що нове керівництво «Укрзалізницею» відновило п’ятиденний робочий тиждень для всіх залізничників. Також поновлено виплати, передбачені чинними Галузевою угодою й колективними договорами. Крім того, ухвалене рішення щодо підвищення на 25% рівня добових від 1 квітня 2021 року.

Нагадаємо, уряд під час засідання 17 березня погодив дострокове припинення повноважень голови правління АТ «Укрзалізниця» Володимира Жмака і поклав виконання обов’язків на Івана Юрика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus