USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

«Укрзалізниця» запровадила плату за друк квитків у касах

6 Січня 2022 17:37
«Укрзалізниця» запровадила плату за роздруківку електронних квитків. Зробити це можна у будь-якій касі на будь-якому вокзалі України за 12 грн.

Про це у себе в Facebook повідомив журналіст Олександр Рудоманов. Також він опублікував фотографію вже надрукованого електронного квитка, пише Обозреватель.

«Ви знаєте, що тепер за обмін електронного квитка на паперовий в касах «Укрзалізниці» потрібно платити 12 гривень? Цю послугу запровадили в середині грудня», – розповів він.
Зазначимо, що загальна вартість послуги формується на основі двох показників. Зокрема:

- 10 грн коштує сама роздруківка;

- 2 грн – ПДВ.

У довідковій службі «Укрзалізниці» підтвердили інформацію Рудоманова. Там розповіли, що обміняти електронний квиток на паперовий можна у будь-якій касі на будь-якому вокзалі України. Також у довідковій підтвердили вартість послуги в 12 грн.

Водночас зазначимо: у правилах онлайн-замовлення квитків не згадується про можливість роздрукувати проїзний документ на спеціальному бланку. У довідці для пасажирів зазначено лише те, що друкувати квиток у касі не потрібно.

Це ж стосується і документів на перевезення багажу. Там ця інформація також відсутня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 6 Січня 2022 17:58
а за вхід на перон і вихід з перону не треба платити ?
Уася до скептик Показати IP 6 Січня 2022 19:06
написано ж - не потрібно роздруковувати для проїзду, але, якщо потрібен для звітності - можна роздрукувати в касі, або на власному принтері вдома чи на роботі? Нащо ви "зраду" скрізь шукаєте? Додаткова послуга, хочеш користуйся, хочеш ні..
скептик до Уася Показати IP 6 Січня 2022 23:14
і я ж про додаткову послугу. я ЗАМОВЛЯЮ квиток он-лайн , плачу за нього гроші і хочу мати в паперовому вигляді. яка тут додаткова послуга ? якби мені його привезли додому - тоді так, додаткова послуга

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus