USD 40.60 41.00
  • USD 40.60 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

«Укрзалізниця» внесла зміни до правил продажу квитків на міжнародні поїзди

4 Липня 2024 07:41
«Укрзалізниця» змінила час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди. Це має стабілізувати трохи перевантажений застосунок.

Про це повідомила пресслужба перевізника.

Вже 4 липня продажі стартуватимуть наступним чином:

– польський напрямок (Перемишль, Дорохуськ, Хелм, Варшава) – старт продажів о 09:00, глибина – 20 діб до дати відправлення;

– словацький та австрійський напрямки – о 08:00, глибина 20 діб;

– молдовський напрямок – о 08:00, глибина 30 діб.

Читати ще: «Укрзалізниця» запроваджує нові правила перевезення тварин

Зазначається, що всі продажі стартують одночасно на сайті «Укрзалізниці» та в застосунку. Відкриття продажів на всі внутрішні рейси залишиться о 08:00.

Крім того, починається поступове переведення продажу квитків на новий сайт, тому міжнародні квитки на старому сайті стануть недоступними. «Ці зміни допоможуть знизити пікові навантаження на наші системи», – пояснили в УЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus