USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

«Укрзалізниця» розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військових

8 Липня 2024 13:07
АТ «Укрзалізниця» розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військовослужбовців.

Про це інформує пресслужба «Укрзалізниці».

«Продовжуємо трансформувати внутрішні процеси, щоб забезпечити військовослужбовців Сил оборони України місцями в поїздах при потребі термінових поїздок», – зазначили в «Укрзалізниці».

Пріоритетне бронювання для військовослужбовців доступне через сервіс.

Пріоритетне бронювання дозволить «Укрзалізниці» гарантовано покривати більшу частину потреби в квитках для термінових відряджень до прифронтових регіонів.

Читати ще: «Укрзалізниця» внесла зміни до правил продажу квитків на міжнародні поїзди

«А оскільки в пріоритеті у нас саме забезпечення термінових поїздок військовослужбовців, ми адаптуємо «горизонт» бронювання квитків: з 8 липня оформити заявку можна буде в період від 5 діб до рейсу – до безпосередньо дня відправки. Робимо це, щоб забезпечити тим, хто воює за нас зі зброєю в руках, можливість побачити близьких в дуже коротку відпустку чи вирішити термінові справи», – підкреслили в компанії.

Також нагадали, що для планових поїздок (із горизонтом планування понад 5 діб) у застосунку є сервіс моніторингу квитків з автовикупом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus