USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Укрзалізниця повернула воєнізовану охорону в потяги

7 Липня 2023 19:34
Укрзалізниця повернула на декілька рейсів давню послугу воєнізованої охорони. Її головне завдання – це патрулювання та розв’язування складних конфліктів на рейсі.

Наразі воєнізована охорона працює у поїздах:

№ 81 Київ – Ужгород

№ 41 Дніпро – Трускавець

№ 712 Київ – Краматорськ

«Працівники відомчої охорони вже здійснили 17 рейсів та долучилися до вирішення декількох конфліктних ситуацій. Це були дрібні конфлікти, нічого серйозного, наприклад, не допустили до поїзда пасажира у нетверезому стані. Найближчим часом будемо масштабувати проєкт з урахуванням результатів роботи упродовж декількох тижнів», – зазначив голова правління Євген Лященко.

На рейсах вагони будуть патрулювати двоє працівників воєнізованої охорони. Вони допомагатимуть розв’язати складні конфліктні ситуації, будуть реагувати на скарги про куріння та розпивання алкоголю в поїздах.

Крім того, працівники охорони мають право затримувати та передавати правопорушників до правоохоронних органів, проводити особистий огляд та огляд речей, розглядати справи про адміністративні правопорушення та накладати адміністративні стягнення.

Таким чином відтепер за порушення в потягах «Укрзалізниці» можна буде отримати штраф чи інший вид покарання залежно від скоєного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ги Показати IP 8 Липня 2023 07:28
Охорона пити не буде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus