USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Укриття Палацу учнівської молоді в Луцьку відремонтують

28 Травня 2024 07:15
Підвальне приміщення Палацу учнівської молоді Луцької міської ради, яке використовують як споруду цивільного захисту (укриття), мають намір відремонтувати.

Тендер на поточний ремонт на сайті prozorro.gov.ua оголосив департамент освіти Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 1 червня. Аукціон розпочнеться 3 червня.

Очікувана вартість робіт становить 244 тисячі гривень.

Як вказано в супровідній документації, поточний ремонт підвалу-укриття Палацу учнівської молоді включатиме улаштування перегородок із газобетонних блоків, улаштування стяжок, улаштування покриттів із керамічних плиток, заміну дверей, встановлення вентиляторiв, умивальників, змішувачів, унітазів і вентрешітки, прокладання трубопроводів каналізації та водопостачання, встановлення насосів, монтаж покрівлі та огородження входу, улаштування водостічних труб, жолобів тощо.

Усі роботи мають закінчити до 25 серпня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме п’ять років.

Читати ще: Понад 70% учнів вказують на відсутність умов для навчання в укриттях

Нагадаємо, підвальні приміщення закладів дошкільної освіти №21 та №13 у Луцьку, які використовують під укриття, планують відремонтувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Травня 2024 09:43
2,5 роки війни … ще роки 2 ремонтувати будуть?
Лучанин Показати IP 28 Травня 2024 13:21
18 ліцей..укриття.....жахіття ... Будь ласка,зверніть увагу хто небудь ...то здоров 'я дітей насамперед. ....сирість,цвіль,присутнє відро-туалет ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus