USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Укрпошта виставить на продаж тисячу марок «Русскій воєнний корабль», щоб зібрати на дрон

12 Квітня 2023 22:44
Акціонерне товариство «Укрпошта» виставить на продаж тисячу примірників випущеної рік тому першої марки війни «Русскій воєнний корабль, іді...!», щоб зібрати на дрон.

Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

За його словами, рік тому «Укрпошта» запустила першу марку війни «Русскій воєнний корабль, іді...!».

«Через 2 дні після офіційного введення марки в обіг пророцтво збулося і крейсер «Москва» пішов на дно. Вашою вірою та «Нептуном», звісно», – зазначив Смілянський.

«Відсвяткувати таку подію маємо так, щоб ще хтось або щось пішли за кораблем. Тож водну стихію ми опанували, починаємо опановувати повітряну – збираємо на дрони для ЗСУ. Маємо 1000 примірників однойменної презентаційної рамки з легендарною поштовою маркою та відбитком штемпеля «Перший день», яким марка гасилася в день введення в обіг на київському головпоштамті рік тому. Вартість 1600 гривень, з яких 1000 йде на дрони. Так що плануємо зібрати 1 000 000», – заявив керівник «Укрпошти».

Зауважимо, завдяки благодійним торгам, що відбулися на платформі Prozorro.Продажі, на підтримку ЗСУ вдалося зібрати 6,9 млн грн, і найдорожчим лотом на них стала марка «Русскій воєнний корабль...».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus