USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

«Укрпошта» випустить марки на підтримку українських спортсменів на Олімпіаді

Сьогодні 11:12
До початку Літніх Олімпійських ігор-2024 «Укрпошта» випустить поштовий блок, присвячений українській команді. Туди увійдуть шість марок, кілька конвертів та картка.

Про це повідомили в пресслужбі «Укрпошти».

«Цьогоріч на Олімпійських іграх понад 100 українських атлетів боротимуться за перемоги в більш як 20 видах спорту. Тож десь 100 разів ми будемо нервово витирати спітнілі долоні й ходити кімнатою туди-сюди», – йдеться у повідомленні.

Усього до набору входить шість марок: «Дзюдо», «Важка атлетика», «Фехтування», «Веслування на байдарках і каное», «Теніс», «Кульова стрільба».
Читати ще: Укрпошта випускає нову марку, присвячену платникам податків

Тираж становить 100 000 примірників, для яких використали голографічну плівку. Дизайнерами стали Сергій та Олександр Харуки. Випуск здійснено за підтримки Національного олімпійського комітету України.

З 19 липня марки можна буде купити у відділеннях, філателістичних крамницях або на сайті.

Нагадаємо, Олімпійські ігри-2024 відбудуться в Парижі з 26 липня до 11 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus