USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

«Укрпошта» випустить марку «Зброя Перемоги. Made in Ukraine»

8 Квітня 2024 21:40
«Укрпошта» спільно з Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості випустять марку, присвячену працівникам оборонно-промислового комплексу України.

Пор це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Укрпошта» спільно з Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України вирішили відзначити 13 квітня випуском марки «Зброя Перемоги. Made in Ukraine». Чому 13 квітня? Ну, в цей день буде 2 свята: 1) два роки з дати початку знищення флоту росії і потоплення крейсеру «Москва»; 2) це День працівника оборонно-промислового комплексу України«, – зазначив Смілянський.

На марці зображені безпілотні комплекси Shark та «Лютий», один із найбільших FPV-дронів «Ескадрон», самохідна артилерійська установка «Богдана», бронеавтомобіль «Козак» та морський дрон Magura V5, які кожен день завдають чутливих ударів ворогу.

Читати ще: «І буде весна!»: нову символічну марку «Укрпошти» можна вже купити в Луцьку

«Що важливо – частина цього озброєння виробляється «Укроборонпромом», а частина – приватними виробниками. Тож для марки обрали всіх, бо оборона країни – це спільна справа», – додав очільник «Укрпошти».

Він наголосив, що день і місце спецпогашення нового випуску буде символічним.

Поштовий набір включає блок «Зброя Перемоги. Made in UA», конверт «Перший день», художній конверт формату С5 та 2 картки.

Вже з 8 квітня можна робити замовлення марок та листівок на сайті поштового маркету. А з 13-15 квітня придбати поштовий набір можна буде у відділення Укрпошти по всій країні.

Читати ще: «Укрпошта» випустила марку, присвячену оборонцям Охтирки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus