USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Укрпошта випустила марку на честь річниці деокупації Харківщини

14 Вересня 2023 14:45
Укрпошта з 14 вересня вводить в обіг нову поштову марку «Міста Героїв. Харківщина» на честь річниці визволення від росіян міст регіону – Балаклії, Ізюму, Куп’янську та Харкова.

Про це повідомляє пресслужба поштового оператора.

«Це ті події, які неодмінно варто внести в історію філателії – моменти підняття українського прапора у чотирьох, визволених від росіян, містах регіону: Балаклії, Ізюмі, Куп’янську та Харкові», – йдеться у повідомленні.

У поштовий набір ввійшли 4 листівки, присвячені бійцям нацгвардії, поліціянтам, підприємцям та музейникам. Кожна натхненна щемкою історією боротьби та виживання в окупації.

Читати ще: Укрпошта випустила марку з волинською писанкою. Фото

Замовити можна за посиланням bit.ly/mista-heroyiv.

Тираж блоку – 75 000 екземплярів.

Номінал марок – М (18 грн – відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України).

Ескізи до випуску розроблені за мотивами інформаційної кампанії «Міста героїв» креативною агенцією I AM IDEA у співпраці з Офісом Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus