USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

«Укрпошта» випустила дві марки, присвячені українським медикам

23 Липня 2024 22:00
Укрпошта випустила серію марок «Героїчні професії», у якій дві марки присвячені роботі цивільних та бойових медиків, «Янголи війни»: «Медики. На полі бою» і «Медики. В операційній».

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський, пише УП. Життя.

Він зазначив, що це не перший в історії поштового оператора блок марок, присвячений лікарям. Раніше випустили серію «Передова» про роботу медиків під час пандемії COVID-19.

«Тепер той час здається найменшим викликом для людей цієї професії, як-от коли ми всі спостерігали за героїчною роботою лікарів «Охматдиту» під час варварської атаки держави-агресорки. За кілька тижнів до цього вся країна проводжала бойову медикиню добровольчого батальйону «Госпітальєри» Ірину Цибух, яка загинула на фронті, як і, на жаль, ще десятки лікарів та медикинь. Тому «Укрпошта» не змогла залишитися осторонь дій цих героїчних людей», – розповів Смілянський.

Читати ще: На Волині презентували серію марок, присвячених 175-й річниці від дня народження Олени Пчілки

Автором марок є Олександр Охапкін.
За словами очільника підприємства, цей випуск є благодійним, тобто п’ять гривень з продажу кожної марки переказуватимуть на рахунки українських шпиталів.

Читати ще: На луцькому «Авангарді» погасили нову марку, присвячену футболістам

Блок марок, а також листівки та конверти, уже доступні до передзамовлення.

У п’ятницю, 26 липня, марки запустять в обіг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus