USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Укрпошта» випустила аудіолистівки з історіями військових і волонтерів, щоб зібрати на дрони для ЗСУ

16 Травня 2023 23:23
«Укрпошта» випустили серію аудіолистівок з історіями героїв нашого часу, записані їхніми голосами.

Йдеться про бійців, волонтерів, музикантів, журналістів, працівників критичної інфраструктури, повідомляють у компанії, пише УП. Життя.

«На листівках є QR-коди, які приведуть до аудіоісторії героя чи героїні з зображення: командира полку «Азов» Дениса Прокопенка, волонтерки Тати Кеплер, бійчині Катерини Пташки Поліщук», – зазначають в установі.

У аудіолистівках можна почути історії від волонтера Ігоря Лаченкова, військового Олександра Будька з позивним Терен, пілота-винищувача Вадима Ворошилова з позивним Karaya.

«Також ви почуєте голоси людей, які рятують життя, відновлюють електромережі та дорожній рух, надають поштові та перевізні послуги», – додають у компанії.

Читати ще: «Укрпошта» презентує до Міжнародного дня захисту дітей марку «Найзаповітніша мрія»

Усього в продажу доступні 12 «Листівок героїв» з 14 історіями відомих українців.

Створювали аудіолистівки 12 ілюстраторів. Кожен з них відтворив у власному стилі візуальні образи людей та їхні історії. Зокрема листівку з командиром полку «Азов» Денисом Прокопенком намалювала та озвучила його дружина Катерина, яка також є керівницею ГО «Асоціація родин захисників «Азовсталі».

Читати ще: Україна стане однією з перших країн світу, яка запустить NFT-марки

«Кожна з них змусить вас плакати. Але обіцяємо, це буде від відчуття гордості, приналежності та переконання «можу ще» в найтемніші часи. Їхні слова наповнюють, підтримують та пробуджують нову силу всередині вас», – додають в «Укрпошті».

Купити «Листівки Героїв» можна в центральних відділеннях Укрпошти та онлайн. Вартість – 40 грн за штуку. Весь прибуток збираються передати на закупівлю дронів для Збройних сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus