USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

«Укрпошта» випускає марку, присвячену одному з міст-героїв України

5 Вересня 2024 22:20
«Укрпошта» анонсувала випуск марки, присвяченої місту на півдні України – Миколаєву. Вона є продовженням серії «Міста Героїв», яку компанія започаткувала ще у 2022 році.

Про це пише УП. Життя.

«Ворог не раз намагався загарбати наш Миколаїв, але завдяки опору ЗСУ й жителів місто вистояло та закрило собою український Південь. 24 березня 2022-го Президент України надав Миколаєву відзнаку «Місто-герой України», – розповіли у пресцентрі «Укрпошти».

Читати ще: Панахида та погашення марки: у Луцьку вшанували пам’ять захисників України

На новій поштовій марці можна побачити будівлю Миколаївської обласної військової адміністрації, яка постраждала внаслідок російського удару. На полях аркуша зображено пам’ятник святому Миколаю, якого вважають покровителем міста, а на конверті – захисні укріплення з шин поблизу будівлі колишньої першої трамвайної підстанції Миколаєва.

Читати ще: «Укрпошта» випустила марку, присвячену оборонцям Охтирки

Над дизайном нової марки працював художник Володимир Таран, який вже не вперше співпрацює з «Укрпоштою».

Тираж – 1 мільйон 80 тисяч екземплярів.

Вона вже доступна до передзамовлення. З 9 вересня її також можна придбати у відділеннях «Укрпошти» та філателістичних крамницях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus