USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Укрпошта» дозволила отримувати посилки без документів

30 Грудня 2022 18:02
«Укрпошта» дозволила громадянам отримувати відправлення без документів – за допомогою SMS-повідомлення.

Про це повідомляє ТСН.

«Від 27 грудня у всіх відділеннях «Укрпошти» можна отримати відправлення без документів – за допомогою SMS-повідомлення! Нововведення діє для фізичних осіб та за умови, що вказано номер телефону отримувача», – йдеться у повідомленні служби.

Зазначається, що скористатися послугою можна, якщо оголошена цінність посилки – до 15 тис. грн, а післяплата – до 5 тис. грн для внутрішніх відправлень. Також оголошена цінність має бути до 20 тис. грн для міжнародних відправлень.

Нагадаємо, раніше «Укрпошта» повідомила, що від 1 січня на 75% знизить вартість відправлень EMS з України до Польщі. Нові тарифи діятимуть як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів.

Так, від січня EMS-відправлення з України до Польщі вагою до 1 кг коштуватиме $6, до 10 кг – близько $8,85, до 20 кг – до $12,5.

Як ми писали, «Укрпошта» анонсувала випуск завершальної поштової марки цього року «Щедрик. Carol of the Bells», продаж якої стартував 23 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus