USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

УКРОП обрав голову партії

3 Березня 2018 14:18
Головою політради УКРОПу переобрали народного депутата Верховної Ради України VIII скликання Тараса Батенка.

Про це стало відомо під час XІV з’їзду партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» 3 березня у Києві.

За кандидатуру Тараса Батенка проголосували 403 делегати з майже 600 від партії УКРОП із усієї України.

Перед оголошенням голосування Тарас Батенко зазначив, що партія братиме участь у майбутніх виборах – як у президентських, так і в парламентських.

Він акцентував, що головне – говорити українцям правду, зокрема про те, що на сході країни йде війна, а не антитерористична операція, про те, що треба припиняти торгівлю з Росією, про те, що потрібно звільняти з окупації Крим, а не вести пусті балачки.

«Правда в тому, що ми повинні заробляти, а не брати гроші в борг… Інвестиції, дотримання усіх громадянських прав та захист України – ось наші основні завдання, – сказав Тарас Батенко. – Влада має стати під контроль українського народу».

Відзначимо, що Волинська обласна організація УКРОПу, як запевнив депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов, підтримувала обрання головою партії саме Тараса Батенка.

«Я вірю в те, що завдяки переобранню Тараса Батенка ми зможемо достойно вести передвиборчі кампанії й перемагати», – акцентував Вячеслав Рубльов.
Тарас Батенко – кандидат політичних наук, автор низки книг, присвячених національно-визвольним змаганням в Україні ХІХ–ХХ століть, а також політичного портрета Володимира Путіна з гострою критикою авторитарного режиму в Росії.

Загалом на посаду очільника УКРОПу претендували три кандидати. Окрім Тараса Батенка, це голова Сумської обласної організації УКРОПу Владислав Луговий і голова Криворізької міської організації УКРОПу і фракції політсили у Криворізькій міській раді, очільник Ради ветеранів АТО партії Микола Колесник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Березня 2018 20:33
Не любите критики? головне – говорити українцям правду,
Мирон Показати IP 3 Березня 2018 20:52
Мені так смішно, Рубльов в яких тільки партіях не побував, в т.ч. і в регіонах, взагалі у таких людей є своя думка, думаю, ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus