USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

«Укрнафта», попри дозвіл не платити, перерахує в бюджет Луцька податки

24 Квітня 2020 15:45
Відповідно до новоприйнятого закону всі суб’єкти господарювання, незалежно від того зупинили вони роботу, чи ні, звільнені від сплати низки податків. Натомість ПАТ «Укрнафта», зважаючи на важку ситуацію з фінансуванням місцевого бюджету, прийняло рішення сплатити в казну міста земельний податок, орендну плату за землю та податок на нерухомість за березень 2020 року.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, Верховна Рада України нещодавно ухвалила не зовсім зрозумілий й логічний закон, згідно з яким усі суб‘єкти господарювання (незалежно від того припинили вони роботу у зв‘язку з карантином чи ні) звільняються від плати за землю та плати за нерухомість за березень 2020 року.

«Такий широкий жест буде коштувати бюджету міста більше 12 млн грн. Адже не платити за землю будуть й ті, хто призупинив роботу й ті, хто працює на повну потужність. Але є приємні виключення», – зазначив Ігор Поліщук та опублікував лист ПАТ «Укрнафта», в якому керівництво товариства зазначає, що цінує партнерські стосунки з громадою і вважає за необхідне надати свою підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 24 Квітня 2020 16:40
Безкоштовна реклама. В мене також ТзОВ, бухгалтер пішла в податкову, сказали можете не платити, але по закінченню карантину всеодно заплатите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus