USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

Українців закликають не поспішати повертатися у покинуті домівки

22 Березня 2022 23:45
У Міністерстві внутрішніх справ закликали тих громадян, які залишили свої домівки, але хочуть повернутися, зберігати спокій та уникати поспішного повернення до своїх покинутих будівель.

Про це поінформував в ефірі українських телеканалів перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, передає Укрінформ.

«Я хотів би закликати усіх зберігати обережність, спокій і уникати поспішного повернення до покинутих будівель, оскільки там може чекати, серед іншого, покинута зброя, боєприпаси, відповідне мінування, міни-розтяжки тощо і багато чого іншого, що око пересічного громадянина, не підготовлене, може не помітити», – поінформував він.

Єнін закликав українців почекати повернення влади та відповідної зачистки того чи того населеного пункту, серед іншого, силами Нацполіції, і, відповідно, зеленого світла з боку офіційної влади, у тому числі і ДСНС.

«Тільки після того ми можемо говорити про повернення до домівок за найбільш потрібними якимись речами, одягом тощо», – уточнив він.

Як повідомляли, до країн-членів Європейського Союзу вже прибуло 3,3 мільйона українських біженців, які рятуються від війни президента Російської Федерації Володимира Путіна проти України. У самій Україні майже подвоїлася кількість внутрішньо переміщених осіб, і тому, ймовірно, число біженців з України збільшиться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus