USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

Українців попередили про загрозу ракетних ударів

Сьогодні 20:01
Російські агресори можуть завдати масованих ракетних ударів по Україні у День державного прапора та День Незалежності, 23-24 серпня.

Про це повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Максим Ахрамєєв 22 серпня, передає Кореспондент.

За його словами, усі підрозділи Нацполіції готові до забезпечення заходів посиленої безпеки у найближчі два дні. Існує висока ймовірність нанесення країною-агресором чисельних ракетних обстрілів по території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час повітряної тривоги та ракетної небезпеки.

Як заявив Ахрамєєв, до забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Читати ще: Покровський напрямок лишається найгарячішим, за добу – 53 ворожі штурми, – Генштаб

«На території держави, крім Донецької, Луганської, Сумської та Херсонської областей, очікується проведення 486 заходів з нагоди державних свят», – йдеться у повідомленні.

Нацполіція звертається до громадян з проханням і самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їхніх сигналів, не чіпати підозрілі предмети, повідомляти до поліції про порушення правопорядку.

Раніше посольство США в Києві попередило американців, які перебувають в Україні, про підвищену небезпеку атак російських дронів і ракет найближчими днями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus