USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Українцям надходять смс від шахраїв про одержані гроші єПідтримки

18 Березня 2022 21:06
Українцям почали надходити ось такі смс, як ви бачите на скріншоті. В жодному разі не переходьте за лінком – це шахраї, які хочуть заволодіти даними ваших платіжних карток.

Отримати єПідтримку у розмірі 6500 грн можна виключно за допомогою додатку Дія. Жодні підтвердження щодо зарахування на ваш мобільний номер не надходять, уся інформація міститься у додатку. Якщо ви подали заявку і підпадаєте під категорію тих, хто може отримати допомогу, зарахування відбудеться на картку єПідтримка протягом 10 днів від дати подання заявки.

Нагадаємо, гроші можуть отримати всі наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ та ФОП усіх груп з населених пунктів, де активно ведуться бойові дії.

«Подати заявку можна в декілька кліків. Оформте спеціальну картку в одному з банків-партнерів, якщо у вас досі її немає. Зайдіть у Дію та натисніть Послуги – «єПідтримка» – Отримати допомогу», – додав він.

Ці кошти можна витрачати на будь-що без обмежень – знімати в банкоматах або перераховувати на інші картки.

До речі, це смс надіслали людині, яка не подавала жодної заявки на єПідтримку.

Не ведіться на шахраїв та фейки. Аналізуйте інформацію і не переходьте за «лівими» посиланнями. Поширюйте цю інформацію, щоб вберегти від таких схем своїх рідних та знайомих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus