USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Українцям додатково виплатять 6660 грн. Хто має право на допомогу

11 Вересня 2022 16:59
10 тисяч українців з тимчасово окупованих територій і зон активних бойових дій отримають додаткові виплати від міжнародної організації ACTED.

Міністерство соціальної політики України уклало відповідний Меморандум з організацією, повідомляє пресслужба Мінсоцполітики.

Для отримання грошової допомоги українцям, які проживають на тимчасово окупованих територіях або в зоні активних бойових дій, потрібно подати заявку через платформу «єДопомога».

«Підтримкою додатково до державних програм охоплять 10 тисяч людей з найвразливіших груп з тимчасово окупованих територій і зон активних бойових дій. Розмір допомоги становитиме 2220 гривень на особу на місяць. Її одноразовою виплатять за три місяці. На початковому етапі це будуть мешканці Харківської, Донецької, Херсонської, Дніпропетровської та Миколаївської областей», – ідеться в повідомленні.

ACTED є неурядовою незалежною та некомерційною організацією зі штаб-квартирою в Парижі. ACTED дотримується суворої нейтральності й неупередженості в рішеннях і діє відповідно до принципів недискримінації та прозорості. Заснована 1994 року.

В Україні ACTED працює з 2015-го. Реагує на надзвичайні й довгострокові потреби вразливих груп населення, які проживають уздовж лінії зіткнення у Донецькій і Луганській областях.

За останні два роки ACTED розширила свою діяльність на території Харкова, Херсона й регіону Азовського моря.

З початком повномасштабного російського вторгнення активізує діяльність для підтримки постраждалих людей у «гарячих точках», переміщених та евакуйованих осіб у всій Україні. Підтримує також біженців у сусідніх країнах Центральної Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Вересня 2022 19:49
А чому не дати 6500 чи 7000 чому 666 потрібно щоб було?
Шурік Показати IP 11 Вересня 2022 23:56
Ведмежа послуга...чортова рука за тими шістками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus